Antoniehotel

Vše o hotelu Antonie

Vítejte v hotelu Antonie

Antonie Hotel je komplex staveb a zahrad v duchu funkcionalismu na jižní stráni města Frýdlant v Čechách. Antonie nabízí luxusní ubytování, prvotřídní restauraci, rozsáhlé wellness a sportovní zázemí. „Antonie je komfort, který vám jinde jen slibují“.

Architektura a design

Stavby hotelu Antonie mají daleko jen k účelnosti. Každý detail stavby je součástí architektonického nadčasového projevu, avšak s přísností pravidla, že účelnost, praktičnost a komfort hosta je vždy nadřazen designu. Pro příjemný pocit hosta se střídmost barevného projevu doplňuje s tvarovou mimořádností několika solitérních objektů a výběrem přírodních exkluzivních materiálů.

Eko hotel

Antonie je hotelem dbající na ekologii. Významnou část potřebné energie získává ze solárních kolektorů, využívá přírodního zdroje vody k akumulaci, zavlažování i provozu vlastního zábavného potůčku. Hotel je obklopen mnoha tisíci metry zelených luxusně udržovaných trávníků a další vegetace a koupacího eko biotopu.

Sport hotel

Antonie je sport hotel díky prvotřídnímu fitness, sportovnímu sálu,
squashovým kurtům badmintonovému i tenisovému hřišti a nekonečné sportovní outdoorové vyžití.

Rodinný hotel

Rodiny s dětmi jsou na Antonii vždy vítány. Díky mimořádně prostorným pokojům není i pro delší pobyt kvalitní přistýlka překážející součástí pokoje. V případě více dětí se nabízí vnitřní propojení dvou sousedních pokojů ve velmi prostorný a luxusní apartmán, ve kterém mají soukromí jak rodiče, tak děti. Dětem je přizpůsobena část jídelního lístku, děti milují náš wellness a vodní atrakce v něm, magnetem pro ně je přírodní avšak regulovaný meandr potůčku protékajícího hotelovými zahradami. Samozřejmě je dětem k dispozici velké a bezpečné dětské hřiště i dětský koutek. Naprostým hitem je neuvěřitelná kombinace stanování s luxusem. V letním období nabízíme rodinám s dětmi veškerý luxus hotelového pobytu s možností s možností stanování a pravého táboření!

Butikový hotel

Ano, Antonie je malým, velmi komorním, poklidným hotelem s pouhými 23 pokoji a velkorysou architektonickou koncepcí, která i při plné obsazenosti nabízí každému hostu pocit velkého prostorového komfortu a klidu.

Architektura STROMU: Aloe dichotoma

Celým hotelem se prolíná abstrakce dřeviny, jejíž výjimečnost spočívá v důsledném a výlučně vidlicovém větvení větví do písmene V, jako Vítěztví. Aloe dichotoma je architektonický sjednocující motiv, jehož otisk najdete na masivních sklobetonových odlitcích pláště části severní fasády, na řadě skleněných prvků a příček, jako 3D plastiku při vstupu do budovy wellness či tesaný kamenický vlis v travertinovém obkladu stěny bazénu. V gracilní podobě se aloe dichotoma opakuje na tapetách v hostovských pokojích, v intarzii stolů restaurace, v nástěnných malbách či v prolisu na obalu jídelního a vinného lístku. Jako upomínku na aloi si můžete z hotelu odvézt kravatu s motivem aloe.

Wellness hotel

Na tomto místě zdůrazněný, skutečný wellness hotel s wellness a spa objektem o podlahové ploše více než 500m2, bazény, vířivkou, saunami, soláriem, masérnami, wellness barem…

Konferenční hotel

Naprosto ideální hotel pro firemní a skupinové eventy, školení, meetingy, neboť hotel má přímo dedikované konferenční prostory s veškerou moderní konferenční technikou. Díky mobilním, zvukotěsným stěnám jsou konferenční sály variabilní ve své velikosti i svém počtu.

Svatební hotel

Velikostí, dispozičním řešením, svou unikátní jedinečnou architekturou je Antonie optimálním hotelem pro pořádání svateb s obřadem, hostinou i ubytováním. Řada zákoutí v interiéru i exteriéru přímo vybízí k originálnímu netradičnímu a nezapomenutelnému svatebnímu obřadu pod staletými lípami, na molu u biotopu, na zahradách…

Mapa

Adresa a kontaktní údaje

Adresa: Antonie Hotel, Zelená 905, Frýdlant v Čechách, 464 01

Email: recepce@antoniehotel.cz

Tel: +420 725 836 003

Informace o cestě:

GPS souřadnice

zeměpisná šířka: N 50.92785461684873
zeměpisná délka: E 15.075120692044948

Cesta autem

Z Prahy: z Černého Mostu po D10 – na 71km sjezd na Liberec – za Libercem sjezd č.17 na Frýdlant (90 minut)
 
Z Ústí nad Labem: posilnici I/62 směr Děčín – po silnici I/13 směr Liberec – sjezd č.17 na Frýdlant (110 minut)
 
Z Hradce Králové: po silnici I/35 směr Liberec – sjezd č.17 na Frýdlant (120 minut)

EXTERIÉR

INTERIÉR

POKOJE

RESTAURACE

WELLNESS

SPORT

VINÁRNA

KONFERENCE

SVATBY

Evazdroj: Google, 2023
Read More
Architektonický velmi zdařilý komplex, apartmán Antonie -malý Tugendhat s úžasným výhledem, jídlo špičkové kvality , stejně jako vysoce profesionální personál, klidné prostředí a příjemný wellness a to vše v nádherných přírodních a historických kulisách…byl to skvělý narozeninový dárek, který jsme si užili.
Hankazdroj: Google, 2023
Read More
Hotel jsme navštívili v rámci třídenního welnes pobytu. Jedná se o moderní hotel s příjemným vybavením (župany a ručníky k dispozici v ceně), krásný výhled z pokoje s možností využít soukromou terasu a vstup do zahrady, pohodlná dostupnost wellness protřednictvím spojovací chodby. Hotel také disponuje spoustou sportovního vybavení. Obsluha byla příjemná a ochotná, kuchyně pestrá a velmi chutná. Pokoje jsou výborně odhlučněny. Pestrá nabídka výletů po okolí. Doporučuji 🙂
Helenazdroj: Google, 2023
Read More
Na Antonii se vracím již mnoho let kvůli nádhernému místu a klidné atmosféře. Luxusní prostorné pokoje, vynikající kuchyně, profesionální personál a útulný wellness je zde vždy již standardem🙂. Tentokrát jsem však jela o berlích a mile mě překvapil bezbariérový pokoj a vstřícný přístup personálu, který o mě pečoval nad rámec svých povinností. Moc děkuji, zase se brzo vrátím 🙂.
Jaroslavazdroj: web, 2023
Read More
Děkujeme za nádherný pobyt, který jsme si velmi užili a budeme o pobytu u Vás hovořit jen v superlativech. Oceňujeme vstřícnost a profesionalitu všech pracovníků, vynikající jídlo, rozsáhlé prostory, malou ubytovací kapacitu, veliké možnosti sportovního vyžití, úžasný výhled z pokoje, koupání v biotopu… Spolu s nádherným počasím a velice hezkou komentovanou prohlídkou zámku, města, rozhledny byl pobyt u Vás opravdu zážitkem, který se nám vryl do paměti.
Jarka, 2023zdroj: web
Read More
Chtěla bych vyjádřit nadšení z našeho pobytu ve vašem hotelu v srpnu 2023. Nádherné prostředí, milý a vstřícný personál, špičkové služby. Vrcholem je přímo gastronomické nebe v jídelně. Pobyt neměl jedinou chybičku – naprostá dokonalost. Určitě se k vám rádi vrátíme a budeme váš hotel doporučovat. Děkujeme.
Jarmila, 2023zdroj: web
Read More
Děkujeme za krásný pobyt. Pokoje jsou velmi dobře vybavené včetně bidetu, měkkých ručníků, osušek a županů, nádherný výhled z pokoje, milá obsluha, jak na recepci, tak v restauraci, kvalitní kuchyně, dostatečný výběr jídel formou bufetu nejen pro dospělé a krásný wellness s venkovním koupalištěm s kořenovou čističkou, bazénem, whirlpoolem občerstvením na baru.
Zdeňka, 2023zdroj: web
Read More
Pobyt v tomto krásném hotelu se nám moc líbil, letos už po druhé a tentokrát i s vnoučaty. Užili jsme si úžasný výhled na zámek z našeho pokoje, využili tenisový kurt a hlavně koupání v bazénu a v jezírku, ještě skvělou kuchyni. A hlavně musím zmínit příjemný a ochotný personál, který nám zaslal na naši adresu chladicí tašku, kterou jsme zapomněli ve skříňce na pokoji. Ještě jednou velké díky. Určitě se rádi vrátíme a všem přátelům hotel doporučujeme.
Tomáš, 2023zdroj: Google
Read More
Právě jsme strávili úžasný víkend na Antonii. Takovou pohádku jsme nikdo z nás nečekali. Krásný hotel, mimořádné pokoje, fantastický výhled, úžasné Spa a wellness a v neposlední řadě velmi milý personál a opravdu bezkonkurenční a vynikající kuchyně. Musím říci, že se nám v neděli odcházelo opravdu stěží. Naše rodina měla překrásný zážitek a moc rádi se sem opět vrátíme.
Drahoslavazdroj: Google, 2023
Read More
Vše bylo super…užasné místo pro odpočinek. Nádherný výhled z postele na zámek. Bazén a vše co k tomu hotel nabízí byl super. Obsluha byla velice ochotná, vstřícná a hlavně nikdy nechyběl úsměv. Jídlo vynikající ! Okolí na pěší vycházky… zámek, rozhledna, pivovar. Pobyt nás nezklamal a věřím, že to nebyl náš poslední. Všem doporučujeme.
Romanzdroj: Google, 2023
Read More
Moc pěkný hotel s prostornými pokoji a skvělým wellness. Nadšeni jsme byli ale především z jídla a ochoty personálu v restauraci.
Previous
Next
Egbertzdroj: Booking, 2023
Read More
Ich habe meine Erwartungen nicht all zu hoch gestellt, Tschechien ist nicht Deutschland. Man wie hab ich mich getäuscht. Alles bestens, zu den Mahlzeiten ein richtiges Ritual, 5 Gänge vom feinsten. Wir waren im Nebengebäude, ca. 50m über einen Weg oder durch einen futuristischen Tunnel zum Restaurant. Dafür hatten wir Pool und Sauna direkt unter uns im Hause. Pool 28°C, Whirlpool 37°C. Alles sauber, Standard wie in ⭐⭐⭐⭐Sterne Österreich.
Davidzdroj: Google, 2023
Read More
Moc krásný hotel. Jídlo výborné, obsluha příjemná. Doporučujeme 👍👍👍
Petrazdroj: Google, 2023
Read More
Byly jsme s kolegyní na wellnessu a bylo to opravdu dokonalé. Co se týče cesty bez auta (jely jsme vlakem), není tam moc spojů z Liberce. Když ovšem přijedete, je to oáza klidu a pohody. Skvělý personál, welcome drink a o pokoji ani nemluví. Vana, prostor, pohodlné postele a krásný výhled. Určitě doporučuji
Lukášzdroj: Google, 2023
Read More
O víkendu jsme se vydali na rodinný výlet a měli jsme skvělý čas v hotelu Antonie. Hotel je poměrně nový, pokoje útulné a je zde spousta aktivit – od lázní po tenis nebo badminton. Zaměstnanci hotelu jsou super laskaví, vždy se snažili pomoci a udělali náš pobyt velmi uvolněným. V neposlední řadě – jídlo je úžasné. Člověk musí milovat jejich večeře formou bufetu s tolika lahodnými možnostmi.
Michalzdroj: Booking, 2023
Read More
Velmi prostorný pokoj, zaměstnanci hotelu byli naprosto skvělí a ve všem nám vyšli vstříc. Výborná kuchyně s pestrou nabídkou, včetně snídaně. Určitě se rádi vrátíme.
Monikazdroj: Google, 2023
Read More
Hotel jsme si vybrali pro prodloužený velikonoční pobyt a nemělo to chybu. Maximálně nabitý program pro děti i dospělé, nádherné místo, z okna pokoje, resp. postele jsme se dívali na Frýdlantský zámek. Využili jsme masáže, saunu, bazén – vše naprostá pecka.
Luciezdroj: Google, 2023
Read More
Pobyt v Hotelu Antonie byl úžasný. Honosné prostorné a moderně zařizené pokoje s krásným výhledem v kombinaci s dobrým jídlem a usměvavým personálem…co víc by si mohl člověk přát 🙂 to musíte vyzkoušet. Opravdu vřele doporučuji!
Alenazdroj: Google, 2023
Read More
Super místo pro odpočinek, jako luxus jsme uvítali nádherný výhled z pokoje na zámek (přímo z postele:)). Bazén a vše co k tomu hotel nabízí bylo super, hlavně pro děti :). Obsluha byla velice ochotná, milá a hlavně nikdy nechyběl úsměv. Jídlo vynikající. Okolí na vycházky pro děti bylo přesně tak akorát :). Pobyt nás nezklamal a věřím, že to nebyl náš poslední.
Jaromírzdroj: Google, 2023
Read More
Velmi perfektní, profesionální přístup celého personálu! Recepce, obsluha, kuchyně – skvělé!
Belazdroj: Google, 2023
Read More
Děkujeme za skvělý odpočinek a servis, který jsme v hotelu zažili. Již jsme byli po druhé a jistě se zase rádi vrátíme. Děkujeme celému kolektivu za perfektní servis 🌞
Previous
Next
Evazdroj: Google, 2023
Read More
Byla jsem nadšená, špičkový personál, krásný pokoj, úžasná vana a wellness i sport v hotelu. Dal by se tak trávit celý den.
Kateřinazdroj: Google, 2023
Read More
Pobyt byl velice příjemný a velmi jsme si ho užili. Personál byl nad míru profesionální a velice milý. Také jsme si velmi užili wellness, které se nachází přímo v areálu. Pokoje krásně prostorné.
Lenkazdroj: Google, 2023
Read More
Krásné prostředí, výborná obsluha i jídlo a velmi příjemný personál.
Jaroslavazdroj: web, 2023
Read More
Za nás 100% spokojenost, personál velmi ochotný, kuchyně vynikající, nevím co bychom vytkli, vše bylo super.
Jelenkazdroj: Google, 2023
Read More
V hotelu jsme strávili víkend a jsme naprosto nadšeni. Milá a ve všem nápomocná obsluha; krásné, čisté a neskutečně prostorné pokoje, které člověka vybízí k celkovému odpočinku. V hotelu je jen menší množství pokojů, což je příjemné pro klidný pobyt. V zimě si člověk užije krásné vnitřní wellness, v létě využije malý biotop, rozlehlou zahradu, gril a aktivity, které hotel připravuje pro své klienty. Rádi se vrátíme na letní pobyt. Jídlo v polopenzi bylo opravdu velmi dobré. Děkujeme.
Previous
Next

EXTERIÉR

Služba Concierge

Pro náš kreativní tým Concierge bude potěšením rezervovat Vám stůl v restauraci, připravit tipy na výlety a doporučit prohlídku místních kulturních památek a atrakcí.

Restaurace s výhledem
na hřebeny Jizerských hor i frýdlantský zámek
PROZKOUMEJTE
Wellness&Spa
Ráj pro tělo i duši
PROZKOUMEJTE
Sportoviště
Squash, badminton, tenis, fitness
PROZKOUMEJTE